Referencer

Jeg holder et privat hønsehold i min have, som en lille fritidsaktivitet. Som en naturlig bivirkning, er der kommet rotter på min grund. Det er hverken jeg eller kommunen tilfredse med.

Efter den første bekæmpelsesperiode, valgte jeg at opstille AuroTrap i og omkring hønseburet. Hønsene var på ingen måde i fare, ved at jeg stillede fælden inden i buret. De kan ikke komme ind i fælden, ud fra den måde fælden er lavet på.

Effekten var hurtig synlig. Jeg kunne se på den App, som er med, at der var aktivitet i fælden. Det var vi og vores kat meget glade for. Katten fandt hurtigt ud af at der var rotter, som lå til afhentning ved fælden. Med tiden sad katten faktisk og ventede på at der kom nye. Det resulterede i en ændring i, hvornår rotterne gik i fælden. Men i fælden gik de.

Jeg kan derfor give mine bedste anbefalinger til fælden. Den kræver ingen vedligeholdelse og er yderst effektiv.

Susanne Høg

Privat Høsehold Bruger AuroTrap Multikill Rottefælde Fra Aurocon 1

”Jeg havde et massivt problem med skadedyr (mus&rotter) på min ejendom. Vi valgte at afprøve AuroTrap, som har en giftfri bekæmpelse.

AuroTrap har en flerdrabs funktionen så den forblev effektiv, også efter et slag imod skadedyr. Den kan bekæmpe op imod 80 dyr inden man behøver at åbne fælden. Det er meget mere effektiv end de kendte klapfælder. Hvilket gjorde det nemt for mig at vedligeholde.

Appfunktionen med historik om status og antal drab dyr, gav mig muligheden for at dokumentere min bekæmpelse til de nødvendige myndigheder.

Vi har fastholdt vores AuroTrap fælder på ejendomme. Nu står de som sikringsordning. De er samtidig klar til at starte bekæmpelse, hvis der skulle komme dyr i fælden.

Alt i alt var AuroTrap en succes for vores bekæmpelse af skadedyr.”

Mvh

Allan Fredsø

Flemming Bach

Natur & Miljøchef

Efter et dyrt værkstedsbesøg, hvor det viste sig at en gnaver havde bidt en ledning over, blev jeg klar over at jeg havde mus i min garage.

Jeg undersøgte herefter forskellige muligheder for giftfri skadedyrsbekæmpelse. I samråd med et lokalt skadedyrsbekæmpelsesfirma valgte jeg at få opsat flerdrabsfælden, AuroTrap fra Aurocon i min garage.

Jeg har efterfølgende fået oplyst at der er fjernet 23 mus fra ejendommen, så fælden er utrolig effektiv.

Henrik S

Udtalelse Mus I Garage Aurocon